Activada la prealerta per pluja: com afecta Terrassa?

Des de Protecció Civil s'ha recomanat revisar les teulades i mantenir nets els baixats i desguassos d'aigua, i extremar la precaució en els desplaçaments en cotxe

Aquesta matinada la pluja s'ha deixat notar a Terrassa
Aquesta matinada la pluja s'ha deixat notar a Terrassa | IST
Redacció
04 de setembre del 2017
Actualitzat a les 12:38h
Protecció Civil ha posat en prealerta el pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) per les previsions meteorològiques i les afectacions que se'n poden derivar. Les fortes pluges afectaran la meitat sud del país a partir de dilluns al matí i fins a la tarda. Així doncs, tal com indiquen els mapes, la intensitat de precipitacions es mantindrà al marge de la majoria de comarques de Barcelona, inclosa el Vallès Occidental.

L'episodi començarà a les comarques de les Terres de l'Ebre, Tarragona, al Garraf i l'Alt Penedès. A partir del migdia, l'afectació s'estendrà per totes les comarques de la demarcació de Tarragona, algunes de comarques de Lleida, així com a l'Anoia, al Garraf i a l'Alt Penedès. Els xàfecs podran anar acompanyats de tempesta i localment de calamarsa. 

Des de Protecció Civil s'ha recomanat revisar les teulades i mantenir nets els baixats i desguassos d'aigua de pluja, especialment als patis o als terrats. També es demana extremar la precaució en els desplaçaments en cotxe.
 

Afectacions per pluja Foto: Protecció Civil