Nou radar de velocitat per tram a Sant Cugat del Vallès

Entra en funcionament avui

per Redacció, 4 de setembre de 2017 a les 08:23 |
El límit màxim de velocitat permès és de 110 km/h | IxM-CUP
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Servei Català de Trànsit (SCT), seguint les directrius que marca el Pla Estratègic de Seguretat Viària 2014-2020, posa en funcionament dos nous radars de tram a Sant Cugat del Vallès a partir d'avui. Aquesta acció va estretament lligada amb l’estratègia de la Visió Zero i la reducció de la sinistralitat que està tirant endavant el Govern.

Així, es posaran en marxa dos radars de tram a la C-16 a Sant Cugat del Vallès, un en cada sentit de la circulació. El cinemòmetre ubicat a la via en sentit Terrassa controlarà la velocitat al llarg d’un tram de 2,55 km de longitud i el que està ubicat en sentit Barcelona ho farà en un tram de 3,53 km. El límit màxim de velocitat permès és de 110 km/h. 


Aquest sistema de control de la velocitat mitjana funciona a través d’un equipament de reconeixement de matrícules situat a l’inici i al final del tram controlat, el qual mesura el temps de recorregut i en calcula la velocitat mitjana per determinar si s’ha superat el límit màxim de velocitat permès. 

Aquests cinemòmetres tenen l’objectiu de prolongar l'efecte de la reducció de velocitat durant diversos quilòmetres per fer un espai viari segur.

 

 

Participació