Terrassa també col·labora en la campanya «Tornada a l'Escola Solidària»

Creu Roja i Carrefour recolliran material escolar entre avui i demà en 25 supermercats de Catalunya, dos dels quals situats a Terrassa

La campanya s'allargarà fins dissabte al vespre
La campanya s'allargarà fins dissabte al vespre | Creu Roja
Redacció
01 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:57h
L'arribada del setembre és sinònim de fi de vacances i de retorn a la rutina. Comença, doncs, l'anomenada Tornada a l'escola i, novament (ja en van nou edicions), Creu Roja i la Fundació Solidaritat Carrefour han engegat la campanya "Tornada a l'Escola Solidària". Entre avui i demà recolliran material escoltar en 25 supermercats de Catalunya per a nens i nenes de famílies amb escassos recursos econòmics.

Terrassa hi és present. Concretament, un centenar de voluntaris de la Creu Roja a Terrassa recolliran material escolar a les instal·lacions de Carrefour Vallès i Carrefour Terrassa - Montserrat. Segons calcul·len els organitzadors, si es compleixen les previsions, més de 6.000 nens i nenes en situació d'emergència social en tot l'Estat es podran beneficiar dels ajuts. 513 d'aquests, són de Terrassa.

L'adquisició de material escolar suposa, curs rere curs, un fort impacte econòmic en les famílies. La iniciativa pretén suavitzar aquests afectes. En la passada edició de la "Tornada a l'Escola Solidària", la Fundació Solidaritat Carrefour, amb la seva pròpia aportació i la de la ciutadania, va lliurar a la Creu Roja material escolar per valor de 562.154 euros arreu de l’Estat, només a Terrassa es va recollir material per un valor de 6.627€

A Catalunya, a part dels dos establiments de Terrassa, la campanya s'està impulsant en les localitats següents: Badalona, Barberà, Cabrera, Cornellà, Gavà, L’Hospitalet (Gran Vía), Barcelona (La Maquinista i Glòries), el Prat, Manresa, Granollers, Igualada, L’Ametlla del Vallès, Martorell, Olèrdola, Santa Susana, Sant Fruitós, Vic, Tarragona, Reus, Lleida, Girona, Olot i Figueres (Nou Centre).