Dos ferits, un greu i un lleu, en un atropellament al passeig del Vint-i-dos de Juliol

El conductor del vehicle va cometre una infracció, va perdre el control i es va estavellar contra un fanal

Redacció
31 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:19h
Un turisme va atropellar dimarts un vianant al passeig del Vint-i-dos de Juliol de Terrassa, a l'altura del carrer de Josep Tarradellas. Segons apunta la Policia Municipal, el conductor va fer un gir prohibit a l'esquerra, a la confluència dels dos carrers, va perdre el control del vehicle, va arrossegar un vianant i va acabar estavellant-se contra un fanal.

Fruit de l'impacte, el conductor va haver de ser traslladat a l'Hospital Universitari Mútua de Terrassa amb ferides greus. De moment, es desconeix si conduïa sota els efectes de l'alcohol o les drogues. Els agents han sol·licitat al centre mèdic la conservació d'una mostra de sang per fer-ne una anàlisi quan el jutjat corresponent ho autoritzi.

Per la seva banda, el vianant ferit, amb lesions lleus, va declinar ser traslladat a l'hospital. Una dotació del Servei d'Emergències Mèdiques, amb el suport d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra, el va atendre en el mateix lloc dels fets.

El trànsit es va restablir una hora més tard i el vehicle sinistrat va ser retirat de la via. També va ser necessària la intervenció del servei del SECE, que va tallar el fanal afectat per l'impacte, i d'una brigada d'Eco-Equip, que va netejar la zona de restes de vidres, plàstics i líquids despresos del vehicle.