Cau el 3 de 10 amb folre i manilles dels Minyons per obrir Sant Fèlix

El castell ha trontollat des del començament i ha acabat ensorrant-se | En la caiguda, un parell de membres de la colla terrassenca s'han fet mal, cap de gravetat

El 4 de 9 amb folre descarregat pels Minyons de Terrassa a la diada de Sant Fèlix
El 4 de 9 amb folre descarregat pels Minyons de Terrassa a la diada de Sant Fèlix | ACN
Redacció
30 d'agost del 2017
Actualitzat el 02 de setembre a les 19:18h
Els Minyons de Terrassa tanquen una actuació a Sant Fèlix condicionada pel primer castell. Els de Terrassa han estat els encarregats d'obrir plaça. Ho han fet amb el 3 de 10 amb folre i manilles, per tercer any consecutiu, una de les construccions més tècniques i complicades del món casteller. Els malves, però, no han estat capaços de carregar-lo. Des de l'inici, el castell ha ballat molt i ha acabat ensorrant-se.

Des de la colla informen que, fruit de la caiguda, s'han lesionat dos membres del tronc. Cap de gravetat. En segona ronda, la formació terrassenca ha descarregat amb solvència el 2 de 9 amb folre i manilles i s'han refet del mal inici. Després, han agafat confiança amb el 3 de 9 amb folre, que ja han descarregat 11 vegades aquesta temporada. És el castell que millor resultats els hi està donant. Per últim, han completat el 4 de 9 amb folre sense massa problemes, tot i que han hagut de desmuntar el peu i tornar-lo a construir des de zero. La cirereta ha estat el pilar de 7 amb folre descarregat, que es va quedar a mitges el dissabte passat a Palau-Solità i Plegamans. 

Els Minyons afrontaven la cita amb optimisme i se'n van amb cert mal regust de boca, segons afirmen fonts internes de la colla. La caiguda en el 3d10fm els ha deixat tocats. Tot i això, són conscients que queda molta temporada per endavant i estan convençuts que el seu rendiment anirà pujant de nivell. De fet, el cap de colla dels Minyons, en Nani Matas, ja afirmava dies abans de Sant Fèlix que els de la camisa malva no arribaven en el seu millor moment. No obstant això, veuen l'actuació d'avui com una pista d'enlairament per afrontar amb empenta els propers reptes fins a final de temporada. La següent actuació, diumenge a la Festa Major de Sabadell.