Pas de núvols com avís al canvi de temps imminent

Els mapes del Servei Meteorològic de Catalunya indiquen que el cel estarà tapat durant gairebé tot el dia avui com a pas previ a les pluges i la baixada de temperatures que ha d'arribar demà

Redacció
30 d'agost del 2017
Actualitzat a les 8:44h
Dia marcat pels núvols
Dia marcat pels núvols | Adrià Piñol
El canvi de temps ja és a tocar. Arribem a la meitat d'una setmana força inestable a nivell meteorològic, en la qual ja fa dies que es preveu un gir en la dinàmica de les darreres setmanes. Més aigua i menys calor. Avui, cel tapat durant la majoria d'hores de llum com a prèvia a la borrasca que ha d'entrar al país en les pròximes hores.

Concretament, segons el Servei Meteorològic de Catalunya, les bandes de núvols alts i mitjans seran més abundants a la meitat oest del país, que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat, puntualment molt. Al final del dia el cel quedarà cobert a l'extrem nord-oest del Pirineu per la presència de núvols baixos.

Pel que fa a les temperatures, la mínima serà similar i la màxima també o, fins i tot, lleugerament més baixa. La mínima oscil·larà entre els 11 i 16º C al Pirineu, entre els 20 i 25º C al litoral central i sud i entre els 15 i 20º C a la resta del territori. La màxima es mourà entre els 25 i 30º C al Pirineu i entre els 29 i 34º C a la resta del país.