Tot a punt per a Sant Fèlix: Els Minyons obren amb el 3de10fm

La colla de la camisa afronta amb optimisme l'actuació d'avui a la diada dels Castellers de Vilafranca, una de les cites més destacades de la temporada

El 3 de 10 amb folre i manilles carregat dels Minyons de Terrassa a la seva Festa Major.
El 3 de 10 amb folre i manilles carregat dels Minyons de Terrassa a la seva Festa Major. | ACN
Redacció
29 d'agost del 2017
Actualitzat el 02 de setembre a les 19:17h
La diada de Sant Fèlix ja està en marxa. Els Minyons de Terrassa han estat els encarregats d'obrir plaça. Ho han fet amb el 3 de 10 amb folre i manilles, per tercer any consecutiu, una de les construccions més tècniques i complicades del món casteller. Els malves, però, no han estat capaços de carregar-lo. Des de l'inici, el castell ha ballat molt i ha acabat ensorrant-se.

Ara per ara des de la colla descarten que algun membre s'hagi lesionat en la caiguda. En aquests moments el dubte és saber si tornaran a provar el castell de gamma extra en la següent ronda o continuaran amb el repertori previst, que també comporta construccions de força nivell.

Els Minyons afronten la cita amb optimisme. "Les proves d'ahir van anar prou bé, però cal ser prudents", explica un membre de la formació a LaTorre. Tot el món casteller centra la mirada a la plaça considerada la més castellera del món durant Sant Fèlix. Per això, els terrassencs volen donar-ho tot i afrontar amb empenta els propers mesos, que coincideixen amb la part més intensa de la temporada.

Dilluns, a més del de gamma extra, la colla va assajar el pilar de 8 amb folre i manilles, el 2 de 9 amb folre i manilles i el 3 de 9 amb folre i pilar. Tots ells podrien formar part del seu repertori demà. D'aquestes construccions, la que més dubtes genera a hores d'ara als malves és la primera, ja que dissabte passat no van poder completar el pilar de 7 amb folre a la Festa Major de Palau-Solità i Plegamans.