El juvenil A del Jàbac-Terrassa comença la temporada amb el peu esquerre

El primer equip dels egarencs va caure per la mínima al camp del Palamós

28 d'agost del 2017
Actualitzat a la 13:11h
La Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa no ha començat la lliga amb bon peu. El primer equip juvenil va perdre per la mínima davant un bon Palamós que es va mostrar sòlid en tot el partit i que presenta la seva candidatura a ser un dels rivals a batre aquesta temporada.

El Palamós serà un equip dur a casa. Un equip adaptat una gespa natural, i no en les millors condicions, i adaptat a un camp d'unes grans dimensions. Aquests factors van condicionar el joc dels joves entrenats per Dani López, imprecisos i sense el nivell de fluïdesa de joc que ha demostrat tenir el conjunt de la plantilla.

El Palamós va dominar el partit, però el Jàbac no va ser pas un espectador més. De fet, a la primera part, els egarencs van estavellar dues pilotes al travesser i van assetjar l'àrea palamosina en diverses ocasions de perill. Tot i això, va ser el conjunt local qui, en una sortida de pilota ben trenada va aconseguir posar-se per davant i enfilar el camí dels vestidors liderant el marcador 1-0.

La segona part va ser gairebé una rèplica exacta dels primers 45 minuts. Amb les mateixes condicions i la falta d'adaptació al camp dels de Dani López, el Palamós va aconseguir el segon a pilota aturada. Quan faltaven 10 minuts, un Jábac que mai es va donar per vençut va aconseguir marcar gol, amb Tom Lanssana com a autor. El pròxim partit del club terrassenc serà dissabte vinent, a les sis de la tarda, a Can Jofresa.