Quatre vacants a P2 i una a P0 a l'Escola Bressol Ralet Ralet de Matadepera

El termini per sol·licitar l'accès a la convocatòria acaba aquest dijous, 31 d'agost

Redacció
28 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:02h
L'Escola Bressol Ralet Ralet de Matadepera disposa de cinc vacants per aquest proper curs 2017-2018. Concretament, la regidoria d'Ensenyament ha anunciat l'obertura d'una convocatòria per accedir a quatre places de P4 i a una de P0.

El procés per fer-ne una sol·licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana acaba aquest dijous, 31 d'agost. Entre l’1 i el 8 de setembre hi haurà la baremació, sorteig, l’adjudicació de places i la matriculació. L'inici de les classes serà entre els dies 12 i 13.

La documentació a aportar així com la forma d’adjudicació de les places es poden descarregar i consultar des del web de l'Ajuntament de Matadepera. Cal accedir a l'apartat tràmits d'ensenyament i, un cop allà, iniciar el procés a l'espai d'inscripcions a l'escola bressol.

Així mateix, el consistori posa a disposició dels interessats una segona via a través de l'OAC. El full de preinscripció i altra documentació s'hauran de presentar i registrar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de dilluns a divendres, de 9h a 14h.