Els Minyons de Terrassa obriran plaça per Sant Fèlix

La colla de Terrassa serà la primera en actuar en una de les diades més importants de la temporada castellera

El 3 de 10 de Minyons a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès.
El 3 de 10 de Minyons a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès. | @FMVilafranca
Redacció
28 d'agost del 2017
Actualitzat a les 10:13h
Els Minyons de Terrassa seran els encarregats d'obrir la llauna de la diada dels Castellers de Vilafranca. La colla terrassenca obrirà plaça per Sant Fèlix, que se celebrarà aquest dimecres 30 d'agost. Després, agafarà el relleu la Colla Vella dels Xiquets de Valls, seguits per la Colla Joves. Els amfitrions tancaran la roda. 

Sant Fèlix és una de les cites més esperades de la temporada castellera. Enguany, com a principal novetat, hi ha l'avançament de l'horari. L'inici de la diada serà un quart d'hora abans que habitualment. Els Minyons començaran a carregar la primera torre a partir d'un quart d'una del migdia. Així, els organitzadors pretenen agilitzar la jornada i reduir els intervals morts entre castells.

24 hores abans de l'acte central de la Festa Major de Vilafranca del Penedès, l'anomenada Plaça més castellera acollirà la prèvia de Sant Fèlix. Hi actuaran els verds i els Xicots de Vilafranca. 

Els Minyons de Terrassa, que pretenen fer una actuació de gamma extra, afronten la cita amb optimisme. En les darreres dues setmanes han dedicat els assajos a preparar-se per intentar fer un bon paper en un dia que centra les mirades de tot el món casteller. Avui serà el darrer assaig de la colla abans de l'actuació.