L'Ajuntament de Matadepera estrena una nova web municipal

Matadepera.cat ha incorporat noves eines i és més accessible

Redacció
25 d'agost del 2017
Actualitzat a la 13:31h
La nova web de Matadepera.cat.
La nova web de Matadepera.cat.
Des d’aquest divendres 25 d’agost al matí ja està disponible la nova web municipal de l'Ajuntament de Matadepera: Matadepera.cat. La nova web ha procurat mantenir l’essència de la pàgina que ha estat vigent fins ara, incorporant noves eines, i fent-la accessible també a través dels mòbils i les tablets. D’entre les novetats, destacar un apartat dedicat al “govern obert i la transparència”, una distribució de continguts més clara, i la incorporació o millora dels seus continguts.

En declaracions recollides a la mateixa web Matadepera.cat, el regidor de comunicació Quico Sala, ha apuntat que “la renovació de la pàgina web era un dels temes pendents que hi havia per part del govern municipal. I gràcies a la valuosa col·laboració de la Diputació de Barcelona aquests darrers mesos ha estat possible aquesta renovació”. Sala ha volgut recalcar l’objectiu d’aquesta millora: “La idea era mantenir l’essència del web que tots coneixem, però que a la vegada s’incorporessin noves prestacions adequades als temps actuals. Esperem que agradi molt als matadeperecns als que convidem a gaudir-la i a que ens feu arribar qualsevol suggeriment al respecte”. 

La primera versió de Matadepera.cat es va estrenar el 22 de setembre de 2006, i als anys següents, va anar incorporant elements com l’hemeroteca (juny del 2007), l’estació meteorològica (febrer del 2008); la Gaseta de Matadepera en format PDF (agost del 2008), o l’agenda d’activitats que cada setmana reben més de 900 usuaris (octubre de 2008). Al febrer del 2010 la pàgina es va renovar a fons, amb un format que ha mantingut fins ara, incorporant d’altres elements.

Des del seu primer any de funcionament, Matadepera.cat ha augmentat exponencialment el seu nombre de visites, passant de les 70.409 que va rebre en el seu primer any complet de funcionament (2007), a les 622.805 que es van enregistrar al 2016.