Un conductor denunciat penalment per superar la taxa d'alcohol

La Policia Municipal de Terrassa també el va sancionar perquè tenia el permís de conduir caducat i l'assegurança del vehicle no era vigent

Redacció
24 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:52h
Sobre les vuit del vespre de dimecres, dos efectius policials van intervenir al carrer Nou de Sant Pere, a l’alçada del carrer de la Rasa, on dos individus s’estaven barallant per una disputa de trànsit. Els agents van comprovar que un dels conductors presentava símptomes d’estar sota la influència de l’alcohol. Aquest conductor va ser traslladat a la seu policial per ser sotmès a les proves d’impregnació d’alcohol, però va insuflar en diverses ocasions incorrectament de forma deliberada per tal que les proves sortissin defectuoses.

Després que els agents l’informessin que, en cas de no col·laborar, podria incórrer un altre delicte penal, el conductor finalment va col·laborar i les proves van donar taxes d’alcohol de 0,77 mg/l i 0,73 mg/l. Se’l va informar que se li instruirien diligències penals per estar implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit, ja que havia conduït un vehicle de motor influenciat per l’alcohol. També se’l va sancionar per la via administrativa perquè el permís de conduir el tenia caducat, i perquè l’assegurança del vehicle no estava en vigència.