Rosa Maria Ribera, darrera alcaldessa accidental de l'estiu a Terrassa

La regidora de Presidència està al capdavant de l'Ajuntament de Terrassa en els últims dies de vacances de Jordi Ballart

Redacció
23 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:20h
Rosa Maria Ribera.
Rosa Maria Ribera. | Cristóbal Castro
La regidora de Presidència, Rosa Maria Ribera, exerceix des d'aquest dimecres com a alcaldessa accidental de Terrassa, en substitució de Jordi Ballart, que continua de vacances fins al 25 d'agost. Fins a aquell dia, Ribera serà la màxima autoritat de l'Ajuntament de Terrassa.

Ribera, que va arribar a l'Ajuntament de Terrassa el 2015 de la mà de Jordi Ballart, és l'única alcaldessa accidental d'aquest estiu que no és tinenta d'alcalde, tot i que fins fa uns mesos sí havia ocupat aquest càrrec. Actualment és la regidora de Presidència, Relacions Institucionals, Relacions Europees i Internacionals, Observatori Económic i Social, Educació, Normalitzacio Lingüistica i Turisme, així com regidora del districte 3.

Abans de Ribera i durant una setmana ha estat alcalde accidental de Terrassa el demòcrata Miquel Sàmper, malgrat que Jordi Ballart va interrompre les seves vacances amb motiu dels atemptats de Barcelona i Cambrils. També Lluïsa Melgares ha exercit com a alcaldessa accidental aquest agost.

Jordi Ballart finalitzarà les seves vacances el 25 d'agost i es reincorporarà al capdavant de l'Ajuntament de Terrassa el dia 26. Inicialment, estava previst que Ballart tornés el dia 31 però ha decidit avançar la data.