Ballart ret homenatge a les víctimes des de La Rambla: «Terrassa estima Barcelona»

L'alcalde de Terrassa va visitar ahir l'epicentre de l'atemptat perpetrat a la capital catalana, on des de divendres veïns, ciutadans i turistes d'arreu inunden les fonts i els fanals de flors, espelmes i missatges contra el terrorisme

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, a l'espai d'homenatge a les víctimes de la Rambla de Barcelona.
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, a l'espai d'homenatge a les víctimes de la Rambla de Barcelona. | Jordi Ballart
Sergi Ambudio
22 d'agost del 2017
Actualitzat a les 19:02h
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha volgut fer el seu particular homenatge a les 15 víctimes mortals dels dos atemptats gihadistes que van tenir lloc dijous passat a Barcelona i Cambrils. L'endemà de l'atac, la Rambla de Barcelona, epicentre de l'acció, es va inundar de flors, espelmes i missatges de pau i rebuig al terrorisme. S'ha aprofitat cada petit racó lliure del carrer per instal·lar-hi un espai de record improvisat. 

Des del mateix lloc dels fets, Ballart va voler transmetre ahir el suport absolut de Terrassa amb la ciutat de Barcelona. Va fer-ho amb un missatge escrit a mà en un full, on es pot llegir "Terrassa amb la pau. Terrassa estima Barcelona". Segons l'alcalde terrassenc, el terrorisme no podrà vèncer els valors d'una societat com la catalana. "L'amor sempre guanya l'odi", assegura. Ballart s'ha mostrat molt actiu a les xarxes socials des que es va produir l'atemptat, transmetent de manera constant informació oficial dels cossos de seguretat i la Generalitat. 

També ha aprofitat el seu compte de Twitter, la xarxa social més utilitzada pel batlle, per lloar la feina feta pels agents de la policia catalana en l'operació per identificar i enxampar la cèl·lula terrorista.