Cants ancestrals a la Seu d’Ègara aquest dijous de la mà de «Sons del Temps»

A partir de dos quarts de nou del vespre, Mariannah i Román García Lampaya proposaran fer un viatge interior als assistents del concert de l'Església de Sant Miquel

Mariannah i Román García Lampaya en un concert
Mariannah i Román García Lampaya en un concert | Youtube
Redacció
21 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:57h
Aquest dijous, a partir de les 20:30h, l'Església de Sant Miquel de la Seu d'Ègara a Terrassa acollirà un concert de cants ancestrals en el marc del cicle Sons del Temps, que enguany arriba a la seva desena edició. Myriam Palomar (Mariannah) i Román García Lampaya pretenen crear un pont entre l'essència humana i els elements de la natura mitjançant els cants sagrats i el Cant difònic.

Els dos artistes van iniciar una trajectòria conjunta l'any 2015, després d'avançar en solitari durant anys en el món del cant d'harmònics i l'estudi de cants ancestrals. L'any passat van enregistrar el seu primer treball, Cantos del alma, i el presentaran aquesta setmana a Terrassa.

El concert es presenta com una performance intuïtiva i experimental que proposa un viatge al subconscient. Segons paraules dels mateixos intèrprets, aquest registre musical constitueix "l'expressió de l'ànima a través de la veu, que toca el cor, obrint-lo a l'agraïment i l'alegria de viure".