Un home i un nen de Rubí, entre els tretze morts a l'atemptat de Barcelona

L'Ajuntament de Rubí s'ha posat a disposició dels seus familiars i els ha recordat aquest migdia amb cinc minuts de silenci

L'Ajuntament de Rubí, amb les banderes a mig pal.
L'Ajuntament de Rubí, amb les banderes a mig pal. | Aj. Rubí
Redacció
18 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:30h
Un home i un nen de Rubí són dues de les 13 víctimes mortals de l'atemptat de Barcelona. Tot i que encara no hi ha confirmació oficial, el consistori d'aquest municipi s'ha posat a disposició dels seus familiars i l'alcaldessa del municipi, Anna María Martínez, els ha recordat aquest migdia, quan s'han fet cinc minuts de silenci per condemnar els atemptats davant de l'Ajuntament.

El menor estiuejava amb els seus pares a Llimiana (Pallars Jussà) i la seva pèrdua s'ha viscut amb "consternació". El seu alcalde, Josep Terré, ha explicat que tant els avis paterns com els pares del nen tenien casa al poble, on els veïns han sortit aquest divendres al migdia a fer cinc minuts de silenci "completament compungits". Aquest dijous a la nit ja van encendre espelmes davant de l'església i la bandera del poble oneja a mig pal amb un crespó negre. Segons Terré, les víctimes confirmades són el nen de tres anys i un oncle de la seva mare, mentre que també hi hauria una tieta ferida. Des de l'Ajuntament ja han fet arribar a la família tot el seu suport i l'alcalde ha insistit que els ajudaran "en tot allò que necessitin".