La comunicació per tren entre Terrassa i plaça Catalunya, interrompuda per l'atac terrorista a Barcelona

El servei de FGC comença i finalitza a Provença

Redacció
17 d'agost del 2017
Actualitzat el 18 d'agost a les 9:05h
Les comunicacions per tren entre Terrassa i Barcelona s'han vist afectades per l'atemptat terrorista que ha tingut lloc aquesta tarda a la capital catalana, a la zona de la Rambla. S'ha procedit al tancament de les estacions de FGC, Renfe i Metro de plaça Catalunya i de la zona adjacent.
  
Una furgoneta ha atropellat desenes de persones a les Rambles de Barcelona. Segons els Mossos, que han qualificat l'acció d'"atemptat terrorista", hi podria haver diversos ferits després que una furgoneta blanca travessés a tota velocitat la Rambla atropellant diversos vianants. Fonts no oficials parlen de dues víctimes mortals. 

De moment es desconeix el nombre exacte de ferits, que podrien ser més d'una desena. S'han tancat les estacions de TMB, Ferrocarrils i Renfe a la zona de Plaça Catalunya. Els Mossos apunten que l'atacant hauria fugit a peu després de l'atropellament. 

Els Mossos demanen recomanen no difondre fotos de l'operatiu i seguir fonts oficials. Des d'Emergències de Catalunya recomanen no sortir al carrer per la zona de Plaça Catalunya amb la Rambla, i els Mossos han cridat a desallotjar la plaça.