Concerts, cultura i festes: així han estat els quatre dies de gira de Jordi Ballart

L'alcalde de Terrassa ha visitat Bacares, Fiñana, Canjáyar i Letur

Jordi Ballart va fer el pregó a les festes de Fiñana.
Jordi Ballart va fer el pregó a les festes de Fiñana. | Ajuntament de Terrassa
Redacció
16 d'agost del 2017
Actualitzat a les 8:52h
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha dut a terme durant quatre dies una gira institucional per poblacions d'Almeria i Albacete. Ballart va interrompre les seves vacances (de l'1 al 9 i del 16 al 30 d'agost) la setmana central del mes, però la seva major activitat s'ha desenvolupat fora de la ciutat. El dia 10 va visitar a Terrassa les obres de la ronda de Ponent, però de divendres 11 fins a aquest dilluns 14 ha recorregut quatre municipis: Bacares, Fiñana, Canjáyar i Letur. Les quatre poblacions que Ballart ha visitat durant la seva gira estival tenen en comú ser el lloc d'origen de molts terrassencs.

A Bacaries, divendres, Ballart va presenciar la setmana cultural i esportiva de la població, i va assistir a la nit al concert de la Banda de Música del Poble. L'endemà, a Fiñana, va ser el pregoner de les Fiestas del Sol en la Sierra durant un concert celebrat dissabte a la nit.

Diumenge, a Canjáyar, l'alcalde egarenc va assistir a la Nit Cultural organitzada per l'entitat ACA Santa Cruz de Terrassa i l'ajuntament d'aquest poble andalús. Finalment, dilluns, Ballart va visitar Letur (Albacete), on es va celebrar la primera trobada de gent del poble que viu fora, molts d'ells a Terrassa.