Quatre incendis (un provocat) en tres dies a Terrassa

El foc més contundent va ser divendres, a Can Boada, on va cremar prop d'una hectàrea de matolls

Els matolls, per les seves característiques, són els causants de la majoria d'incendis en èpoques de calor
Els matolls, per les seves característiques, són els causants de la majoria d'incendis en èpoques de calor | Jonathan
Redacció
16 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:23h
El Cos de Bombers de Terrassa estan tenint un inici d'agost molt enfeinat. En el darrer cap de setmana, en tan sols tres dies, van haver d'actuar en quatre incendis en zones no urbanitzades del terme municipal. Un d'ells, el més contundent, va ser provocat per uns joves.

A les 18.45 h de divendres, el servei d'emergències del 112 va informar que uns
joves havien provocat un foc en una zona de matolls a Can Boada. Els bombers van treballar-hi durant una hora i mitja per extingir completament les flames, que van afectar prop d'una hectàrea de matolls. La Policia Municipal també hi va fer acte de presència, a més d'Agents Rurals i una ambulància. Ara per ara, però, no es coneix la identitat dels presumptes autors.

Dissabte, doble ració. Cap a les 12.45 h, el 112 va informar que en un solar del carrer Colom
s'estava produint un incendi. Una dotació de la Policia Municipal, un vehicle del parc de Bombers, una ambulància i un patrulla de Mossos d'Esquadra es van personar al lloc. En poc més de mitja hora ja s'havien sufocat les flames, les quals van cremar 200 metres quadrats de matolls. En aquests moments, es desconeixen les causes que van provocar l'incendi.

A la tarda, gairebé a dos quarts de vuit, es va declarar un altre incendi a la carretera de Rubí. En aquest cas, hi havia dos focus. Van treballar-hi dues unitats d'ADF de Terrassa, una de Sabadell, i dues més de la Policia Municipal. El foc va calcinar gairebé 600 metres quadrats de matolls.

Per tancar el cap de setmana, diumenge, prop de les dotze del migdia, un particular va informar els serveis d'emergència de l'existència d'una columna de fum a la part nord del polígon industrial Nord de Terrassa. Van cremar 60 metres quadrats més de matolls.