Viure Terrassa a l'estiu: pinzellades modernistes

La Masia Freixa és l'edifici modernista més conegut de la ciutat, però n'hi ha molts més, com el Mercat de la Independència

Mercat de la Independència.
Mercat de la Independència. | Terrassa Turisme
Redacció
11 d'agost del 2017
Terrassa és una ciutat plena d'arquitectura i, en general, art modernista. La Masia Freixa és l'edifici més conegut d'aquest estil a la ciutat egarenca, però hi ha molts més immobles amb una gran importància patrimonial. La ruta turística "Pinzellades modernistes" fa un repàs a l'edifici més emblemàtic i singular del modernisme terrassenc, la Masia Freixa, i realitza un passeig per les façanes modernistes més interessants de la ciutat. Unes pinzellades d'història i curiositats del modernisme industrial a la nostra ciutat que de ben segur... et sorprendran!

Aquesta activitat guiada se celebra cada segon dissabte de mes. Per tant, aquest mes d'agost serà el dia 12. La ruta comença a les 11 del matí a la porta de la Masia Freixa, i dura una hora i mitja. El preu de la visita guiada és de 3 euros per als adults, 2,10 euros per a majors de 65 anys, famílies nombroses i Carnet Jove, i 1,50 euros per a nens (entre 6 i 16 anys), persones a l'atur i persones amb discapacitat acreditada. Els menors de 6 anys no paguen. Cal fer reserva prèvia.