Enxampen unes dones en plena acció quan intentaven furtar en una botiga

Una d'elles va ser retinguda pel personal i detinguda per la Policia Municipal de Terrassa

Redacció
11 d'agost del 2017
Dimecres a la tarda, cap a un quart de vuit, el personal d'una botiga de roba del carrer Major de Terrassa va sol·licitar la presència de la Policia Municipal ja que havien retingut a una noia perquè havia intentat sostreure diverses peces de roba de l'establiment.

Una unitat policial s'hi va adreçar i va contactar amb la responsable de l'establiment, que li va explicar que havien observat com tres persones havien extret les alarmes d'algunes peces de roba i les havien anat introduint en una bossa de plàstic amb la intenció clara de sostreure-les. En veure's sorpreses, dues de les dones van escapolir-se, mentre la tercera va ser retinguda a un dels emprovadors de la botiga.

Els agents van identificar la presumpta furtadora i van intervenir material tèxtil, per un import de 498,90 euros. La detinguda va ser traslladada fins a les dependències policials, on se li van formalitzar diligències penals per estar implicada en un delicte de furt. També se li va lliurar una citació pendent emesa per un jutjat d'instrucció de Barcelona.