Desallotgen un bloc de pisos amb aluminosi per risc d'esfondrament

Una terrassa es va esfondrar i la Policia Municipal de Terrassa va precintar tot l'edifici

Redacció
10 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:40h
La Policia Municipal de Terrassa va precintar dimarts un edifici del carrer del Doctor Ferran a l’esfondrar-se part de la terrassa del primer pis. El Cos de Bombers de Terrassa va sol·licitar la presència d’agents de la Policia Municipal, cap a les dues del migdia, al comprovar que s’havien ensorrat uns 20 m2 de la terrassa ubicada sobre el pàrquing comunitari de l’edifici.

Els efectius allà desplaçats van deixar tancat el local fins que l’arquitecte i personal tècnic municipal van determinar que l’estructura principal de tot l’edifici estava afectada per l’acció de l’aluminosi i feia necessària l’evacuació. Els agents van contactar amb les persones propietàries que eren presents en el moment dels fets i van localitzar la resta a través de diverses gestions telefòniques realitzades des de la seu policial.

La majoria de les persones habitants de l’immoble es van allotjar amb familiars i coneguts i els Serveis Socials municipals van fer-se càrrec de trobar sostre a una família. Els personal tècnic de l’Ajuntament va demanar el precinte de l’edifici a l’espera d’una avaluació més exhaustiva.