Podem Terrassa fa pinya amb Fachin i la seva direcció

La delegació terrassenca dóna suport als dirigents de Podem Catalunya "escollits democràticament" i els insta a mantenir-se en el càrrec

Albano-Dante Fachin, Pablo Iglesias i Gemma Ubasart.
Albano-Dante Fachin, Pablo Iglesias i Gemma Ubasart. | Adrià Costa
Redacció
07 d'agost del 2017
Actualitzat a la 13:01h
Podem Terrassa es posa del costat de la direcció de Podem Catalunya. A través d'un comunicat signat pels membres del partit, insten a Albano Dante Fachin i el seu equip a mantenir-se en el càrrec i no dimitir perquè han estat "democràticament escollits" per l'Assemblea Ciutadans de Catalunya en les primàries d'ara fa tot just un any.

"Rebutgem els intents des d'altres partits, amb el suport d'alguns dirigents estatals, d'obligar a dimitir la nostra direcció, pel fet de seguir els mandats democràtics de les bases", etziben. Deixen clar que no toleraran que altres formacions, "ni del Règim del 78 ni de l'anomenada nova política", atemptin contra la sobirania de les bases de Podem Catalunya.

Des del partit terrassenc recorden que van néixer com una "eina d'empoderament polític de la ciutadania" i, per aquest motiu, reivindiquen "la democràcia interna del partit i la plurinacionalitat, entesa com el respecte a la sobirania de Podem per decidir als respectius territoris". Asseguren, a més, que aquesta és l'única via per seguir construint una organització basada en la "fraternitat entre els diferents pobles".