Ataquen un tren dels FGC a la línia del Vallès

Sis persones van aturar i bloquejar el tren per pintar-lo | Els fets van passar la matinada de diumenge a l'estació de Bellaterra

Un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Rubí.
Un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Rubí. | FGC
Redacció
07 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:37h
Un grup de sis persones van atacar la matinada de dissabte a diumenge un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) que feia el recorregut entre Barcelona i Sabadell. Els assaltants van aturar el comboi llançant peces de fusta a la via, el van pintar i van fugir sense que fossin interceptats.

Segons informa FGC a NacióSabadell, els fets van passar a l'estació de Bellaterra, a Cerdanyola del Vallès, a les 2.12 hores. El tren, que havia sortit de Plaça Catalunya a les 1.30 hores, va arribar a la parada i no va poder reemprendre la marxa perquè hi havia peces de fusta a la via.

A la vegada, un grup de sis persones van accedir al tren i van bloquejar totes les portes dels vagons perquè no arrenqués i van pintar tot el comboi, mentre dues persones més enregistraven l'escena des de l'andana oposada. A la vegada, una altra persona va trencar el retrovisor del tren perquè la maquinista no pogués controlar directament què passava.

L'acció va durar dos minuts i un cop feta van fugir del lloc dels fets, sense que se'ls hagi pogut identificar. Agents de la Policia Local de Cerdanyola i dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins el lloc dels fets.

Finalment, es va poder normalitzar el servei amb 14 minuts de retard.