El diari Sport indigna l'afició del Terrassa FC

Els seguidors de l'equip terrassista consideren que va faltar el respecte al club en la crònica del partit de la Copa Catalunya

Onze titular del Terrassa FC contra el Barça B a la Copa Catalunya
Onze titular del Terrassa FC contra el Barça B a la Copa Catalunya | Terrassa FC
Redacció
07 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:57h
El Terrassa FC ja és a tercera ronda de la Copa Catalunya. Aquest cap de setmana es va desfer del FC Barcelona B, equip de Segona Divisió A, per 2-1. Els terrasistes van quallar una gran actuació i van ser superiors als blaugranes. David Toro i Daisuke van ser els autors dels dos gols. 

Ara bé, no tot van ser alegries pels aficionats del Terrassa FC. Un titular del diari català SPORT va aixecar molta polseguera a les xarxes socials. Els seguidors de l'equip terrassenc consideren que se'ls va faltar el respecte en la crònica publicada després del partit. El diari esportiu titulava: "Un equip de Tercera es carrega el Barça B". Obviar el nom del Terrassa FC va encendre els ànims de l'afició, que no va tardar a reaccionar a través de Twitter. Molts van recordar que el conjunt que ha eliminat el filial blaugrana té un nom i una història que no es pot oblidar i s'ha de respectar. El tuit del diari SPORT es va omplir de retrets i recriminacions al mitjà.