Una trentena d'infants i joves gaudeixen al casal d'agost de Can Parellada

Lluïsa Melgares, alcaldessa accidental de Terrassa, ha visitat l'esplai

per Redacció, 5 d'agost de 2017 a les 08:00 |
Melgares ha comprovat què es fa al casal d'agost de Can Parellada. | Ajuntament de Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’alcaldessa accidental de Terrassa, Lluïsa Melgares, ha visitat aquest divendres el casal d’agost de Can Parellada, un dels quatre que impulsa l’Ajuntament de Terrassa i que ofereixen atenció socioeducativa a 250 infants i joves de la ciutat.

L’esplai Can Parellada és l’entitat que organitza aquest casal, amb una trentena d’infants i joves. L’entitat s’ha incorporat aquest any per primera vegada al programa de casals d’agost, un projecte pioner que va arrencar fa cinc anys i que, més enllà de cobrir les necessitats alimentàries dels infants i joves amb menys recursos econòmics de la ciutat, aborden una acció socioeducativa global sobre les persones usuàries i les seves famílies. El casal de Can Parellada acull una trentena de nens i joves al local de l’entitat entre l’1 d’agost i el 9 de setembre, el mateix calendari que la resta de casals d’agost.

 

Participació