Matadepera s'acomiadarà del Mossèn David amb una missa i un sopar popular

El nou rector de la parròquia de Sant Joan serà Javier Fernández Pérez, ordenat prevere el 3 de febrer de 2013 i procedent de la Parròquia de Santa Maria de Rubí

El rector de Matadepera, David Abadías, encara el seu darrer mes al capdavant de la Parròquia de Sant Joan.
El rector de Matadepera, David Abadías, encara el seu darrer mes al capdavant de la Parròquia de Sant Joan. | Matadepera.cat
Redacció
05 d'agost del 2017
Mossèn David Abadías, rector de l'Església de Sant Joan de Matadepera, deixarà la parròquia després de 9 anys. Per aquest motiu, els parroquians han organitzat un acte de comiat "obert a tothom". L'adéu a Mossèn David serà el 9 de setembre. A dos quarts de vuit de la tarda se celebrarà una missa a la mateixa església i, després, hi haurà un sopar popular al carrer de Pere Aldavert. Des de l'organització demanen que tots aquells interessats en assistir a l'àpat de germanor hauran de portar algun pla per compartir amb la resta.

El nou inquilí de la parròquia matadeperenca serà Javier Fernández Pérez, qui va ser ordenat prevere el 3 de febrer de l'any 2013 i, fins ara, ha estat a la Parròquia de Santa Maria de Rubí.

Mossèn David Abadías i Aurín deixarà Matadepera per incorporar-se a les rectories de Sant Vicenç de Mollet i Sant Fost de Campcentelles. Va ser nomenat rector de la Parròquia de Sant Joan el 29 de juny de 2008 en substitució de Mossèn Germà Prats, i va entrar com a rector l'1 de setembre del mateix any. Procedent de la Parròquia de la Verge de Fàtima de Granollers, també ha estat delegat episcopal de catequesi.