Ballart, sobre HazteOir: «Prou impunitat en els delictes d'odi»

L'alcalde de Terrassa ha carregat contra la campanya d'estiu de l'entitat ultracatòlica, que pretén sobrevolar les costes del mediterrani

L'autobús va generar una campanya contra la transfòbia i l'homofòbia a les xarxes social
L'autobús va generar una campanya contra la transfòbia i l'homofòbia a les xarxes social | ACN
Redacció
03 d'agost del 2017
Actualitzat a la 13:15h
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha carregat a través del seu compte de Twitter contra HazteOir i la seva nova campanya d'estiu. L'entitat ultracatòlica, propulsora de l'autobús transfòbic que va recórrer diferents ciutats de l'estat, pretén ara sobrevolar amb una avioneta les costes del mediterrani des de Cadis fins a Girona per transmetre un nou missatge polèmic: "Ley Mordaza LGTBI: Van a por tus hijos".

Per Ballart, les ales de "la intolerància i la transfòbia" no alcen el vol amb els seus missatges nocius. "Prou impunitat en els delictes d'odi", etziba el batlle terrassenc. En el tuit, hi adjunta una fotografia de la presentació de la campanya, on s'hi pot llegir el lema i, de fons, hi surt l'avioneta.
 Ballart ha estat sempre un defensor ferm dels drets i llibertats del col·lectiu LGTBI i ha refusat frontalment l'homofòbia. No és la primera vegada que l'alcalde denuncia delictes d'odi a través de les xarxes socials.