L'Ajuntament de Terrassa redueix la seva activitat per vacances

Les oficines d'atenció ciutadana de la plaça Didó i el 010 no tanquen a l'agost | Les oficines de Districte, en canvi, aturen la seva activitat fins a principis de setembre

Ajuntament de Terrassa
Ajuntament de Terrassa | Joaquim Albalate
Redacció
03 d'agost del 2017
Actualitzat a les 17:25h
Arriba l'agost i, per molts, això és sinònim de vacances. En període vocacional el moviment a la ciutat es redueix i, per aquest motiu, l'Ajuntament de Terrassa adaptarà els seus horaris. Hi ha departaments que se'n van de vacances, però n'hi ha d'altres que només redueixen la seva activitat.

Pel que fa als equipaments d'atenció ciutadana, el servei continuarà actiu. No tanquen per vacances. Tant el servei telefònic 010 com les oficines de la Plaça Didó estaran disponibles de dilluns a divendres des de les 8 del matí fins a dos quarts de tres de la tarda de manera ininterrompuda. A partir de l'1 de setembre i fins al dia 15, de dilluns a dijous les línies estaran obertes de 8h a 15h i els divendres i vigílies d'estiu, des de les 8 fins a les 14.30h. És a dir, mantindran els mateixos horaris que han seguit durant la segona quinzena de juliol.

Per la seva banda, les oficines de Districte aturaran la maquinària fins al 4 de setembre, quan recuperaran el seu horari habitual: de dilluns a dijous de 9 del matí a 15h, i els divendres i vigílies de festius, de 9 a 14.30h.