esports

Quatre representants del CN Terrassa, als World Dwarf Games

El mundial de persones de talla baixa se celebra al Canadà

per Redacció, 3 d'agost de 2017 a les 17:20 |
Els quatre esportistes del CN Terrassa que participaran en els World Dwarf Games, juntament amb el regidor Dani Nart. | CN Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Quatre representants del CN Terrassa, els esportistes Nayades Sanz, Belinda Sánchez i Joan Pahisa i el tècnic Carles Millera, participaran en els World Dwarf Games, el mundial de persones de talla baixa que se celebrarà a la Universitat de Guelph, a prop de la localitat canadenca de Toronto, entre el 4 i el 12 d’agost. La delegació espanyola, organitzada per l’associació sense ànim de lucre Sports PTB, està integrada per un total de sis esportistes i un tècnic. Els World Dwarf Games aplegaran un total de 450 participants de 22 països.

Els tres esportistes del club competiran en diverses modalitats. Nayades Sanz prendrà part en bàdminton, boccia, bàsquet, futbol, natació, atletisme i tennis taula. Pel que fa a la natació, afrontarà els 100 i els 200 m lliures, els 50 m esquena, els 50 m braça i el relleu 4x50 m lliures. Al seu torn, Belinda Sánchez intervindrà en bàdminton, atletisme i natació, en les proves de 25 m esquena, 25 m braça, 25 i 50 m lliures i el relleu 4x50 m lliures. Finalment, Joan Pahisa competirà en bàdminton, boccia, bàsquet, atletisme, tennis taula i natació, esport en què afrontarà els 25, 100 i 200 m lliures i els 50 m braça.

 

Participació