Es trenca la bona ratxa: l'atur puja a Terrassa el mes de juliol

Tot i el descens a nivell comarcal i nacional, a la ciutat egarenca 57 persones més se sumen a la llista de desocupats

Redacció
02 d'agost del 2017
Actualitzat a les 14:58h
L'atur a Terrassa va pujar a Terrassa el mes de juliol, una dada que contrasta amb la comarcal i la global del país, on el nombre de persones desocupades ha continuat la tendència a la baixa. Segons dades de l'Observatori del Treball de la Generalitat de Catalunya, l'atur va pujat a Terrassa en 57 persones, el que suposa que ara hi hagi 14.545 aturats a la ciutat egarenca.

El mes de juliol, doncs, trenca la ratxa de recuperació a Terrassa, que el mes passat havia assolit baixar dels 15.000 aturats i s'havia situat per primera vegada en nivells del 2008 pel que fa a la desocupació.

A nivell comarcal, la xifra d'aturats al Vallès Occidental se situa en 51.327 persones, mentre que al conjunt de la província de Barcelona és de 292.277 persones. A Catalunya, la xifra d'aturats és de 387.313.

Pel que fa a la comarca, l'altra cara de la moneda és Sabadell, que el juliol va reduir en 285 persones el nombre d'aturats. L'atur també baixa a Rubí, Ripollet, Montcada i Reixac, Badia, Barberà i Castellar, entre d'altres municipis. En canvi, puja també a Sant Cugat, Sant Quirze, Viladecavalls, Matadepera, Rellinars i Castellbisbal, entre d'altres.