L'Ajuntament de Terrassa inverteix 626.000 euros en manteniment dels centres educatius públics

La majoria de les actuacions es concentren en els mesos d'estiu

per Redacció, 1 d'agost de 2017 a les 11:08 |
La regidora d'Educació, Rosa Maria Ribera, en la visita a un dels centres. | Ajuntament de Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Terrassa destina aquest any un total de 626.693,15 euros al manteniment dels centres d’ensenyament de titularitat pública a la ciutat, xifra que representa un increment de prop de 57.000 euros respecte l’any passat. L’augment obeeix principalment al fet que el Govern municipal ha inclòs dins del programa Terrassa Barris en Marxa algunes actuacions en escoles, que inicialment no estaven previstes en el programa d’inversions d’enguany.

En total, aquest any s’han projectat obres i treballs diversos a vuit escoles bressol, nou escoles d’infantil i primària, dues d’educació especial i quatre escoles municipals. La regidora d’Educació, Rosa Maria Ribera, ha visitat aquest dilluns tres dels centres on s’han programat actuacions de manteniment: l’escola Ramon i Cajal, l’escola Josep Ventalló i l’escola bressol municipal l’Esquitx.


Les obres de major envergadura es fan coincidint amb les vacances estivals, com les que ha visitat avui la regidora. Durant aquest període s’actuarà a les escoles de primària, les d’educació especial i la majoria d’escoles bressol, i es durà a terme també una de les actuacions previstes a l’escola La Llar.

Altres intervencions, generalment amb poca afectació pel funcionament del centre, es fan durant el curs. Aquest serà el cas, sobretot, de diverses de les actuacions del programa Terrassa Barris en Marxa, que encara s’han d’adjudicar.  

 

Participació