La jove promesa terrassenca del trial que demana ajuda per poder triomfar

Berta Abellan, de 17 anys, és l'actual campiona de trial d'Espanya i el seu somni és poder participar en l'Europeu del 2018 i lluitar pel podi

Redacció
31 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:35h
Berta Abellán, campiona d'Espanya, busca col·laboració econòmica per triomfar en el món del trial
Berta Abellán, campiona d'Espanya, busca col·laboració econòmica per triomfar en el món del trial | Youtube
La Berta Abellan té 17 anys i és una de les trialeres amb més futur de tot el país. Membre de l'equip femení RTS Stihl Beta, és l'actual campiona d'Espanya i en el seu ampli palmarès hi té una meritòria quarta plaça en el Mundial del 2016. Ara bé, no contempla conformar-se. El seu objectiu és participar en l'europeu del 2018 i quallar una bona actuació amb aspiracions al podi. La despesa que suposa mantenir-se en aquest nivell de competicions, però, és molt elevada i Abellan ha decidit demanar col·laboració.



Per això, ha engegat una campanya de crowdfunding, #EllasSondeAqui, allotjada a Irauna i patrocinada per Pomes Livina, a través de la qual pretén recol•lectar 7.880 euros que li permetran entrenar més i poder participar en la pròxima competició continental. Segons Abellan, si assoleix l'objectiu econòmic fixat, podrà "entrenar molt més, i en teoria els resultats millorarien, podria aspirar a situar-me entre les tres primeres en el Mundial, guanyar el campionat d'Europa, tornar a guanyar el d'Espanya i pujar de categoria en el Campionat de Catalunya".