Detenen a Terrassa cinc persones que intentaven ocupar un pis en venda

La Policia Municipal ha instruït diligències per un presumpte delicte de danys i usurpació

Redacció
28 de juliol del 2017
Actualitzat a les 7:22h
La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquest dijous de matinada cinc persones que presumptament acabaven de forçar un habitatge al carrer del Besòs, a les Arenes–la Grípia–Can Montllor. Al voltant de les 0.45 h, un veí d’un bloc de pisos d’aquest carrer ha informat la Policia Municipal que sentia sorolls en un pis buit, i sospitava que es podia tractar d’una ocupació.

Els agents desplaçats al lloc han trobat cinc persones que inicialment han fugit però han pogut ser interceptades. Els components de la dotació policial han vist signes de violència als accessos a l’habitatge: la porta presentava els dos panys trencats, les barres de seguretat doblegades i el bastiment danyat. La finestra del balcó tenia el pany de la reixa trencat i la finestra de la cuina, que dona al pati, també tenia el pany trencat i estava despenjada. A l’interior del pis, els agents han trobat les eines que presumptament s’han utilitzat per forçar els accessos.

La Policia Municipal ha contactat amb la propietària de la vivenda, la qual ha manifestat que aquesta es troba en venda i estaven fent la mudança. Al lloc s’ha personat un manyà per encàrrec de la companyia asseguradora de l’habitatge, qui ha procedit a tancar de nou els accessos al pis. Els agents han detingut les cinc persones identificades per un presumpte delicte de danys i d’usurpació, i han instruït diligències judicials per aquest motiu.