El terrassenc Mario Guillén s'imposa a la Travessia Peníscola-Benicarló

Mario Guillen va conquerir l'esglaó més alt del podi amb contundència | Queralt Velasco, per la seva banda, va ser tercera en la prova de 3.000 metres

El nedador terrassenc Mario Guillén després d'imposar-se a la Travessia Peñiscola - Benicarló | CN Terrassa
27 de juliol del 2017
Actualitzat a la 13:53h
El nedador d'aigües obertes del Club Natació Terrassa Mario Guillén va pujar a l'esglaó més alt del podi a la Travessia Clàssica de Natació Peñíscola – Benicarló, inclosa en la Copa d'Espanya d'aquesta disciplina.

Guillen va recórrer els 3.000 metres de la prova amb un ritme ràpid i constant que li van donar la victòria. Això sí, ajustada. L'egarenc va aturar el cronòmetre quan passaven 3 segons dels 38 minuts. El segon classificat, en Josep Ortega, del CN Vila Swim, va finalitzar la prova tan sols 6 segons després que el nedador del club terrassenc. Va completar el podi Ignacio San José, del CN Torrijos, amb un registre de 38 minuts i 22 segons.

Doble èxit en una mateixa travessia

El CN Terrassa també va tenir una representant al podi en aquesta prova de la Copa d'Espanya d'Aigües Obertes. Queralt Velasco, nedador infantil, va ser tercera en la distància de 3 quilòmetres amb un magnífic temps de 41 minuts i 47 segons. Tan sols van nedar més ràpid; Mireia Gómez, de Sabadell, i Rebeca Santos, del CN Torrijos, que va estar per sota dels 40 minuts.