Els autobusos circularan per Arquimedes i Galileu les pròximes tres setmanes

L’Ajuntament de Terrassa aprofitarà la temporada de vacances per renovar els passos de vianants de la Rambla | Les obres començaran aquest proper dilluns i està previst que s’allarguin fins al 20 d’agost

Els autobusos urbans de Terrassa circularan pels carrers Arquimedes i Galileu fins al 20 d'agost
Els autobusos urbans de Terrassa circularan pels carrers Arquimedes i Galileu fins al 20 d'agost | Sergi Ambudio
Redacció
27 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:56h
Els autobusos urbans de Terrassa tornaran a circular pels carrers d'Arquimedes i Galileu. A partir d'aquest dilluns, 31 de juliol, i fins al 20 d'agost, no podran accedir a la Rambla d'Ègara per obres. L'Ajuntament aprofitarà la temporada de vacances, quan hi ha menys afluència de trànsit a la ciutat, per millorar els passos de vianants ubicats entre el Portal de Sant Roc i el carrer Galileu. Concretament, es canviarà el paviment de 26 passos amb una inversió de gairebé 85.000 euros.

La darrera intervenció global a la Rambla va ser fa més de 6 anys, entre el 2010 i el 2011. Des de llavors, l'asfalt s'ha degradat força i, en certs punts, presenta sotracs i esquerdes que dificulten el pas als vianants. Per tal d'allargar la seva vida útil, les llambordes se substituiran per paviments asfàltics, materials més resistents al pas del temps.

A part dels treballs en el paviment, també es reforçarà la senyalització d'aquests mateixos passos de vianants i de l'exclusivitat de pas per a autobusos, taxis i bicicletes, per evitar que cap turisme accedeixi al tram restringit de l'avinguda. L'Ajuntament s'ha compromès, també, a comunicar específicament les afectacions i restriccions als veïns i usuaris d'aparcaments de la zona.