​Jordi Bosch es corona a la Baixada Renaixement de l'Ebre

Bosch i Guillén, els dos representants del Club Natació Terrassa a la prova, van quallar una gran actuació

Jordi Bosch, al calaix més alt del podi després d'imposar-se a la Baixada Renaixement del riu Ebre | CN Terrassa
26 de juliol del 2017
Actualitzat a la 13:29h
El nedador d’aigües obertes del Club Natació Terrassa Jordi Bosch es va imposar en la setzena edició de la popular Baixada Renaixement Nedant l’Ebre, que va celebrar-se dissabte passat sobre una longitud de dotze quilòmetres i mig entre les localitats de Xerta i Tortosa. Bosch va aturar el cronòmetre en 1h48’57”, superant Jordi Romero, segon amb 7 segons menys, i Raúl Torres, que va pujar a l'últim calaix del podi amb un temps d’1h49’11”.

Mario Guillén, cinquè de la general

Els representants del Club terrassenc van deixar el llistó molt alt. L'altre competidor, Mario Guillén, va completar el recorregut en cinquena posició de la general. En categoria màster +30, però, es va imposar a la resta de nedadors amb un registre d’1h51’07”.