Cinc detinguts a Castellar del Vallès per la mort d'un ancià a qui van agredir mentre robaven al seu pis

Els arrestats van lligar i emmordassar la víctima de 80 anys | Dimarts passat els agents van procedir al registre dels habitatges dels investigats

Redacció
23 de juliol del 2017
Actualitzat a la 13:28h
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes i dues dones relacionats amb un robatori amb violència a Castellar de Vallès, que també estaven implicades en un homicidi que es va cometre durant la substracció. Segons han informat els Mossos en un comunicat, els fets es remunten al 26 de juny del 2016, quan es va produir el robatori amb violència a l'interior d'un habitatge de la localitat, que va acabar amb la mort del propietari del domicili, un home de 80 anys al que els lladres van agredir i van emmordassar.

Així, els agents van iniciar una investigació que va revelar que els assaltants coneixien les rutines de l'home i sabien que tenia dins la seva casa una caixa forta on hi guardava diners en efectiu, informació que haurien obtingut de terceres persones per tal d'organitzar el robatori.

Finalment, la policia ha detingut els cinc implicats, tres homes de 44, 30 i 28 anys, i dues dones, que els van encobrir, de 55 i 23 anys, tots ells de nacionalitat espanyola.

​Registre d'habitatges

En concret, dimarts passat els agents van procedir al registre dels habitatges dels investigats, dos en el municipi barceloní de Montcada i Reixac, un altra a Castellar de Vallès i un altra a Vilafranca del Penedès.

En un dels domicilis de Montcada es van trobar 125 embolcalls que contenien cocaïna, cinc tableta d'haixix i tres bosses amb marihuana, així com 4.500 euros en efectiu, una pistola de fogueig i una altra de defensa extensible. Els detinguts van passar a disposició judicial dijous passat i el jutge els ha decretat llibertat amb càrrecs a tots ells.