La dona agredida a Torre-sana demana a l'Ajuntament de Terrassa que es personi com a acusació particular

Desenes de persones s'han concentrat per donar suport a la víctima i contra el racisme i el masclisme

Concentració de rebuig a l'agressió, a les portes de l'Ajuntament de Terrassa.
Concentració de rebuig a l'agressió, a les portes de l'Ajuntament de Terrassa. | @TRSenseMurs
Redacció
21 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:27h
Desenes de persones es van concentrar aquest dijous a la tarda davant l'Ajuntament de Terrassa, al raval de Montserrat, per mostrar el seu rebuig a les agressions racistes i masclistes. És la resposta de diversos col·lectius socials a l'agressió que va rebre Maria Gervacio mentre treballava en uns horts urbans a Torre-sana, el passat 10 de juliol.

Una altra concentració de suport a la víctima va tenir lloc dimecres als mateixos horts de Torre-sana. Nombrosos veïns del barri, representants d'entitats i de diversos partits polítics hi van assistir.

Tant la víctima com els col·lectius que li donen suport demanen que l'Ajuntament de Terrassa es personi com a acusació particular. Esgrimeixen dos motius principals: la gravetat dels fets i que van tenir lloc en unes instal·lacions municipals. L'agressió està denunciada als Jutjats de Terrassa i el judici tindrà lloc el proper 9 d'agost. L'advocat Joan Tamayo, conegut activista social, se'n farà càrrec.
 
L'agressió del passat dia 10 a aquesta ciutadana terrassenca d'origen dominicà no hauria estat un fet puntual. Segons afirma l'afectada, feia un any i mig que era víctima dels insults i amenaces dels dos individus identificats com a agressors, vells coneguts al barri.