El Festival TAM! de músics emergents de Terrassa obre inscripcions

Entre tots els aspirants, un jurat escollirà a finals de setembre les 12 formacions que actuaran en la marató de concerts del Parc de Sant Jordi

Concert d'una de les formacions emergents que ha participat al Festival TAM!
Concert d'una de les formacions emergents que ha participat al Festival TAM! | TAM!
Redacció
21 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:32h
El 21 d'octubre el Parc Sant Jordi de Terrassa serà escenari de la quarta edició del Festival TAM! de músics emergents. L'esdeveniment, cada vegada més arrelat a la ciutat, ha anat creixent progressivament des que va engegar la maquinària el 2014. Ahir es va obrir el període d'inscripcions, que s'allargarà fins al proper 22 setembre.

Des d'ara, tots aquells artistes interessats a rebre un impuls extra per endinsar-se en el món de la música poden presentar la seva sol·licitud. A finals de mes, de tots els aspirants, un jurat escollirà 12 formacions per participar en la marató de concerts del TAM!. Prendran la decisió la programadora musical i docent del CEM Laia Talló, qui va treballar durant molt temps a la Sala Faktoria d'Arts; el músic elèctric i professor a l'Aula de música de Terrassa Roc Calvet; i el tècnic musical i el programador musical del Terrassa Música Moderna i de l'Espai Vapor, Toni Ramon.

Les condicions són clares: cal que la banda assagi al Vallès Occidental, que com a mínim la meitat dels membres tinguin menys de 35 anys i que el seu repertori sigui prou ampli per a nodrir un concert de 20 minuts.

Què més hi haurà?

La jornada del 21 d'octubre començarà amb una sèrie d'accions formatives de petit
format per a joves músics, que abordaran tot tipus d'aspectes relacionats amb la professionalització musical. La part central de la jornada, evidentment estarà protagonitzada per la marató de concerts. L'any passat, l'espai de formació va aplegar 80 nois i noies membres de grups musicals de la ciutat; mentre que a la marató de concerts s'hi van inscriure 20 bandes, de les quals 12 –com enguany- van actuar davant unes 300 persones.