Quatre estudiants de Sant Cugat creen un web per conscienciar sobre els refugiats

Són alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Informàtica de les Escoles Universitàries Gimbernat

Redacció
18 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:23h
Quatre estudiants del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Informàtica de les Escoles Universitàries Gimbernat de Sant Cugat han creat un web per conscienciar i ajudar les persones refugiades. És un projecte acadèmic, emmarcat dins una assignatura i que havia d'estar relacionat amb el disseny i el desenvolupament d'un lloc web, que han batejat com a Refugiats.cat
 
Pretén donar suport aquest col·lectiu, a més de conscienciar la població de la seva importància i de la repercussió que té a nivell mundial. En aquesta creació virtual, els alumnes han reservat un espai per a la solidaritat, amb una botiga amb marxandatge. 
 
Els creadors han afirmat que la seva intenció és que l'internauta "conegui a fons el tema i prengui consciència del mateix". I que ho facin amb un contingut que han elaborat, en la gran majoria, ells mateixos.

Refugiats.cat va ser premiada el passat mes de maig, en la 7a edició del concurs Webs al Punt.cat al millor web dissenyat per estudiants, dins de la categoria de Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Mitjà.