ERC-MES, satisfets perquè la memòria avala un model de gestió directa de l'aigua

Isaac Albert defensa que "la gestió pública a través del model que es proposa és la més efectiva i rendible per la ciutadania"

Redacció
17 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:56h
La Comissió tècnica i política per definir el model futur de gestió del servei d'abastament d'aigua a Terrassa ha conclòs aquest dilluns la seva feina aprovant el futur reglament i estatuts del subministrament d'aigua a la ciutat. Segons la memòria, el model més eficient i sostenible seria un servei públic, de competència municipal, gestionat a partir d'una Entitat Pública Empresarial Local. La Memòria definitiva que s'ha aprovat per elevar per la seva aprovació en plenari a inicis de setembre avala de forma tècnica i contundent la gestió directa del servei per part de l’Ajuntament, considerada la millor opció tant per un correcte i transparent funcionament del servei, com per la seva viabilitat econòmica i d'inversió en la millora del mateix.

Les primeres reaccions han arribat de la mà del grup municipal d’ERC-MES, que des d'abans de les darreres eleccions municipals ja apostava pel model de gestió directa. Els republicans creuen que durant els mesos amb la comissió en marxa s'ha demostrat que l'aposta per la gestió directa no era només una aposta ideològica sinó que el resultat final és "incontestable".

El portaveu d'ERC-MES, Isaac Albert, destaca: "La gestió pública a través del model que es proposa és la més efectiva i rendible per la ciutadania". Albert també ha volgut recordar que la feina continua i que la futura empresa pública d'aigua a Terrassa anirà més enllà: "Aconseguim un model on, a més, s'ha treballat i es treballa per incrementar-ne la transparència i la participació en els òrgans de gestió tant dels mateixos  treballadors com de la ciutadania".

Des d'ERC-MES afirmen que les dades recollides a la Memòria són prou clares i contundents perquè "posicionar-se en contra de la gestió directa al plenari de Terrassa es degui únicament a una oposició ideològica i on no es té en compte la que es demostra com la millor opció per la ciutat de Terrassa", segons Isaac Albert.