Oriol Guerrero continua al capdavant de les JERC de Terrassa

L'assemblea va escollir la nova executiva local i tres consellers nacionals

Redacció
13 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:23h
La secció local de les JERC a Terrassa va realitzar aquest dimecres una assemblea en la qual es va escollir la nova direcció local i els tres nous consellers nacional que els representaran. Oriol Guerrero va tornar a ser escollit portaveu de la secció local, juntament amb l’equip que l’acompanyava: Bru Manzano com a secretari d’Organització i Sergi Gil com a secretari d’Acció. La secretaria de finances i coordinació interna l’encapçala Sergi Marzà. Ona Martínez va ser escollida com a secretària d’Igualtat. Comunicació recau sobre Max Eritja així com Ivan Expósito s’encarregarà de la Secretaria 2.0.

Pel que fa a la Secretaria de Política Municipal Sergi Castells repeteix al capdavant d’aquesta tasca com també ho fa en Bernat Pizà en la Secretaria de Campanyes de Memòria Històrica. Albert Gallardo passa a ser el nou secretari de mediambient.

A més la secció local de les Joventuts d’Esquerra Republicana escollí tres nous consellers nacionals, Bernat Pizà, Sergi Castells i Sergi Marzà.

La presentació va anar a càrrec d’Isaac Albert que va remarcar la necessitat que la joventut estigui ben present al dia a dia de la dinàmica de la ciutat així com en les diferents institucions. A més Albert va destacar el moment que estem vivint així com va encoratjar al les JERC a seguir endavant en el seu camí i a continuar lluitant per la ciutat de Terrassa i per la República Catalana.

Durant la presentació de la candidatura, Oriol Guerrero va deixar clar els objectius que es marca l’equip de cara al nou panorama polític que es presenta en els propers mesos. Guerrero va destacar la necessitat de conformar un equip que treballi incansablement pels objectius. "El referèndum de l’1 d’octubre és la primera gran fita que s’observa en el panorama proper i cal estar preparats, no hem defallit mai i no ho farem", va afegir Guerrero. "La campanya contínua tant en l’àmbit local com en el nacional és el principal objectiu de la mateixa manera que continuar participant de les institucions, associacions i altres, de la ciutat de Terrassa per construir la ciutat que volem", va dir.