El cineasta Antoni Verdaguer busca figurants per a un curtmetratge a Terrassa

L'escena es rodarà al Cinema Catalunya

Redacció
13 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:22h
El cineasta terrassenc Antoni Verdaguer està rodant un curtmetratge amb el títol Una vida de cinema a Terrassa que ha de servir per promocionar la candidatura de la ciutat de Terrassa com a "Ciutat Creativa del Cinema i l’Audiovisual", títol que atorgarà la UNESCO el proper mes d’octubre.
 
El curtmetratge vol potenciar totes les institucions, entitats, empreses, tècnics,  centres escolars, etc.. vinculades al cinema i l’audiovisual que hi ha a Terrassa: Parc Audiovisual, ESCAC, Col·legi Joan XXIII, IES Santa Eulàlia, Canal Terrassa TV, Arxiu de la Filmoteca de Catalunya o el Cinema Catalunya, entre altres.
 
El dimarts dia 18 de juliol, entre les 17 i les 20 h aproximadament, s’ha de rodar una breu escena a la Sala 2 del Cinema Catalunya que representa l’estrena de la primera pel·lícula d’una directora terrassenca. Per aquesta escena es necessitarà la col·laboració altruista de tots aquells que vulguin participar-hi com a "espectadors". Els interessats en participar al rodatge com a figurants poden contactar al correu cinemacatalunya@terrassa.cat.
 
A partir de principis de setembre aquest curtmetratge tindrà una multidifusió tant en cinemes com a través de les xarxes socials. S'espera que la iniciativa ajudi a Terrassa a assolir el reconeixement al qual és candidata.