​Augmenten les peticions de beques menjador del proper curs al Vallès

En total es registren 17.835 sol·licituds; el Departament d'Ensenyament informarà el 24 de juliol de les beques atorgades

Redacció
12 de juliol del 2017
Actualitzat a les 14:34h
La sol·licitud de beques menjador per al proper curs al Vallès Occidental és de 17.835. Una xifra que confirma el continu creixement d’aquestes ajudes. En el curs recentment tancat, se’n van atorgar 12.447, mentre que en l'anterior 10.213. Tot i així, enguany més de 1.200 famílies no l'han rebut per superar el nivell de renda, tot i estar per sota del llindar de la pobresa.
 
El Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) ha assenyalat que la dada pot créixer al llarg del curs. De totes maneres, fins el 24 de juliol el Departament d'Ensenyament no donarà a conèixer l’assignació d’aquestes beques.
 
En paral·lel, el CCVOC està estudiant vies per ampliar les ajudes al 100% i assegurar la suficiència alimentària a la Secundària, perquè, segons ha apuntat, només 11 dels 55 alumnes dels instituts públics poden demanar beca. Al voltant d’un miler de nens la tenen mentre cursen 6è de Primària, però quan fan el salt a 1r d’ESO la deixen de rebre.