Bricomart contracta 80 empleats per a la nova botiga que obrirà a Terrassa

La franja d'edat de les persones contractades va dels 20 als 50 anys

Benvinguda de Miquel Sàmper als nous treballadors de Bricomart.
Benvinguda de Miquel Sàmper als nous treballadors de Bricomart. | @TrsOcupacio
Redacció
10 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:32h
L’Ajuntament de Terrassa, a través de la seva empresa municipal, Foment de Terrassa, SA, està  col·laborant amb l’empresa Bricomart, dedicada a la distribució de material de construcció i reforma, en la selecció del personal de la companyia a partir de la borsa de persones demandants d’ocupació que es troben en procés de recerca de feina i que estan inscrites a la borsa de treball del Servei d’Ocupació Municipal, d’acord amb els perfils que aquesta empresa demanda: personal de caixa, personal de recepció logística i personal de venda per a diferents seccions (materials de construcció, fusteria, electricitat, ferreteria i eines, fontaneria, sanitari, acabat i pintura).

El regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Miquel Sàmper, ha donat la benvinguda a les 80 persones contractades per al seu nou centre de Terrassa, a les instal·lacions del Vapor Universitari. De les 80 contractacions 25 són dones i la franja d’edat està entre els 20 i els 50 anys. Bricomart obrirà properament la seva botiga egarenca al nou centre comercial Terrassa Plaça.

El conveni signat per Foment de Terrassa i Bricomart també suposa el compromís de l’empresa a participar i col·laborar amb Foment de Terrassa i el Servei d’Ocupació municipal en accions comunes destinades a aconseguir una millora de l’ocupabilitat de les persones que es troben en situació de recerca d’ocupació, accions formatives, pràctiques i altres programes impulsats des de les administracions públiques.