Un nou cercle de Podem arriba a Sant Llorenç Savall

L'acte de fundació va comptae amb la presència de representants de la direcció de Podem Catalunya

Presentació del cercle local de Podem a Sant Llorenç Savall.
Presentació del cercle local de Podem a Sant Llorenç Savall. | Podem
Redacció
10 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:45h
Dissabte va tenir lloc a Sant Llorenç Savall l'acte de fundació d'un nou cercle de Podem Catalunya. L'acte va comptar amb la participació de Juanjo Càceres, membre del Consell Ciutadà de Podem Catalunya; Marta Morell, portaveu del cercle de la Concòrdia de Sabadell, i Abraham Egea i Anna Codina, membres del nou cercle de Podem Sant Llorenç Savall.

En la seva intervenció, Juanjo Càceres va felicitar en nom de la direcció catalana la iniciativa de les persones fundadores del Cercle i els va animar a desenvolupar un projecte polític propi al seu municipi. També va recordar els nombrosos reptes polítics que venen, particularment la convocatòria de referèndum del proper 1 d'octubre, respecte a la qual Podem Catalunya animarà a assolir la màxima participació, entenent-la com una mobilització pel dret a decidir i no com un referèndum efectiu.

Per la seva part, Marta Morell va reivindicar els cercles de Podem com un espai d'activisme i de participació de la ciutadania, on és possible fer política de baix a dalt. També va recordar que els cercles són l'espai natural on Podem desenvolupa la seva activitat política i des d'on cal plantejar propostes alternatives per millorar els municipis i guanyar la confiança de la ciutadania

Abraham Egea va anunciar la voluntat desenvolupar un projecte municipal a Sant Llorenç Savall que no es plantejarà "contra ningú" sinó per resoldre els problemes que existeixen al municipi.

Anna Codina va presentar en acabar l'acte els membres fundadors del cercle i va anunciar les properes activitats que tindran lloc a Sant Llorenç.