Pere Navarro troba una nova feina

El que va ser alcalde de Terrassa i primer secretari del PSC s'incorpora a l'empresa IdenCity de l'exalcalde de Barcelona com a expert en "desenvolupament territorial"

Redacció
08 de juliol del 2017
Jordi Hereu i Pere Navarro, junts en un acte del PSC
Jordi Hereu i Pere Navarro, junts en un acte del PSC | ACN

Jordi Hereu i Pere Navarro, junts en un acte del PSC. Foto: ACN


L’exprimer secretari del PSC Pere Navarro s’ha incorporat aquesta setmana a l’equip de la consultoria que lidera l'exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu. Tal i com ha pogut saber l’ACN, el passat dilluns, l’exlíder dels socialistes catalans ha començat la seva nova etapa professional com a “expert en desenvolupament territorial” a l’empresa IdenCity. Navarro fa valer així els seus anys de dedicació a la política municipal i gestió local.

L’empresa valora el seus coneixements en temes d'urbanisme, aplicació de les TIC en l'àmbit públic, la participació ciutadana, la cooperació internacional i la sostenibilitat ambiental, així com la capacitat d’implementar el disseny de solucions que ve desenvolupant la consultoria d’Hereu. La incorporació de Pere Navarro es dóna enmig d'un context de creixement de l'empresa que capitaneja l’exalcalde de Barcelona.

IdenCity participa de processos de millora de la gestió pública en ciutats de Llatinoamèrica i Espanya, col·laborant en la dinamització territorial de ciutats com San José (Costa Rica), Barranquilla (Colòmbia), Quetzaltenango (Guatemala), Còrdova (Espanya), Chalco (Mèxic), entre unes altres, i amb institucions com el Banc Interamericà de Desenvolupament (BID), amb seu a Washington. IdenCity és una empresa de consultoria estratègica especialitzada en la transformació de territoris a través del desenvolupament i implantació de plans estratègics de desenvolupament econòmic sostenible en entorns urbans. La companyia opera a Barcelona des de finals del 2011 i en l'actualitat estrena oficines, situant-se a les Torres Trade del districte dels Corts.