Ca n'Anglada, Sant Pere Nord i la Cogullada celebren la seva Festa Major

Música, àpats populars i actes infantils, les propostes més repetides

Redacció
07 de juliol del 2017
La Festa Holi serà una de les propostes més destacades a Sant Pere Nord.
La Festa Holi serà una de les propostes més destacades a Sant Pere Nord.
Encara de ressaca de la Festa Major de Terrassa del cap de setmana passat, tres barris de la ciutat celebren aquests dies la seva pròpia festa. Es tracta de Ca n'Anglada, Sant Pere Nord i la Cogullada.

Ca n'Anglada comença la seva festa aquest divendres amb uns contes infantils i una cercavila de cultura popular, amb bèsties d'arreu de la ciutat. Al vespre, un concert de rap i el pregó donaran pas a un espectacle de varietats.

Dissabte 8, a més d'una mostra de motos i cotxes d'època, el matí es dedica als nens, amb jocs tradicionals i un espectacle de pallassos. Al migdia hi haurà un aperitiu i unes migas populars, que deixaran pas a una cursa popular. Al vespre, una barbacoa i un ball de gala tancaran la jornada. I, pel que fa al diumenge, la missa, una paella, una sessió de teatre i un ball seran els últims actes abans d'acabar amb les tradicionals havaneres.

A Sant Pere Nord, la festa també començarà amb contes pels més menuts i amb l'obertura de la fira d'atraccions, aquest mateix divendres. Un espectacle musical i una cercavila donaran pas al pregó i, després, als concerts.

Dissabte al matí estarà dedicat als nens i nenes, amb un esmorzar, un espectacle infantil, jocs i tallers. La matinal acabarà amb un show de Bollywood i amb l'esperada festa Holi. A la tarda serà el torn del hip hop i la petanca, a més de diverses actuacions i de la revetlla amb ball.

Per últim, diumenge començarà amb una cercavila i una missa, a més d'un concurs de dibuix, animació infantil i una festa de l'escuma. Les actuacions musicals i les havaneres seran el preàmbul de l'últim acte: la Nit de Foc dels Diables de Sant Pere Nord a la plaça del Primer de Maig.

La Cogullada també està de celebració aquest cap de setmana. Aquest barri començarà la seva festa major amb una sessió disco, un sopar popular i un concert. Dissabte serà el torn de la cercavila, una sardinada i uns tallers infantils, a més de repetir la proposta del sopar popular i els concerts.

Diumenge començarà amb una xocolatada i la missa de Festa Major. També hi haurà actuacions infantils, un vermut i una fideuà, a més d'una festa de l'escuma. A la tarda, els Castellers de Terrassa i les havaneres tancaran els actes d'aquest any.