​El Grup Bon Preu obrirà el seu Esclat més modern a Sant Cugat del Vallès

Es farà una inversió de més de 15 M€ en la construcció d’un edifici de darrera generació amb unes obres que començaran al setembre d’aquest any i es preveu que durin fins l’estiu de 2018 | Es crearan 120 llocs de treball a la localitat

Imatge del nou Esclat de Sant Cugat
Imatge del nou Esclat de Sant Cugat | Grup BonPreu
Redacció
06 de juliol del 2017
Actualitzat a les 14:49h
El Grup BonPreu ha adquirit uns terrenys de l’enclavament de la B-30 amb la C-16 per construir el primer hipermercat Esclat a la població de Sant Cugat del Vallès. Amb una inversió de més de 15 milions d'euros, està previst el desenvolupament urbanístic d’11.000 metres quadrats, que contindran l’hipermercat amb una superfície de venda de 4.100 metres quadrats, serveis, magatzems i oficines.

Aquesta inversió servirà per transformar l’estructura metàl·lica en desús, tan característica en l’actualitat, en unes oficines modernes i de darrera generació. Degut a la ubicació de l’establiment, l'empresa preveu que aquest centre acabi esdevenint un hub de serveis associat a totes les activitats de la companyia.

Així, a part de l’hipermercat que tindrà totes les seccions característiques de frescos (carnisseria, peixateria, fruiteria, formatgeria, xarcuteria i fleca) també s'hi inclouran la secció de parafarmàcia, la perfumeria o un ampli celler. Disposarà de benzinera amb servei 24 hores i combustibles de qualitat amb els preus més baixos del mercat, un espai on s’hi instal·larà punts de recàrrega per vehicles elèctrics.

A banda, tindrà un minimercat obert tots els dies de l’any de 8.00 a 23.00 hores, i habilitaran un punt de recollida amb cotxe de compra on-line, degut a la bona acollida que ha tingut aquest canal de venda entre els nostres clients.

Les obres es començaran el proper setembre i preveiem que estigui obert a l’estiu del 2018. S’habilitaran 890 places d’aparcament destinades a vehicles, motocicletes i bicicletes.

Amb la nova obertura es preveu generar 120 noves contractacions. En aquest sentit, s’ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès per tal de vehicular totes aquestes ofertes laborals a través de la seva borsa de treball.